Efter tre torsdagen 4 februari

Ing-Marie Bäcklin jobbade två dagar och sen fick sparken. Landstingsrådet Ewa Söderberg om hur turbulensen inom landstinget påverkat Socialdemokraterna och hennes position i landstinget. Så handlar det om att köra bil i halkan.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Vi börjar med en rapport direkt från landstingshuset i Härnösand, där det kallats till presskonferens med anledning av att konsulten Ingmarie Bäcklin, som tagits in för att genomföra varslen inom landstinget nu själv fått gå sedan hennes kriminella förflutna hunnit ikapp henne. Vår reporter Ulla Öhman finns på plats.

15.35: Köra bil i halkan och snömodden är mångas mardröm, med rätta. Men vi vet råd, eller iallafall så gör trafikläraren Maria Eriksson det. Hon berättar hur man häver en sladd och vad antisladdsystemet egentligen är.

15.43: Frysta vattenledningar och tak som rasar in. Vintern ställer till det för många, det vet man hos försäkringsbolagen dit man hör av sig när olyckan varit framme. Vi får en rapport från ett stort försäkringsbolag.

16.07: Hur har den senaste tidens turbulens i landstinget påverkat förtroendet för socialdemokraterna. Och hur pallar landstingsrådet Ewa Söderberg trycket från opinionen. Hör henne själv, direkt i Efter Tre. Dessutom är Dagbladets politiske redaktör Svante Säwén med oss i studion.

17.07: Dags för Vi i femman. Gångviken möter Bergsåker i semifinalen.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du avsluta prenumerationen? Mejla eftertre@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista