Efter tre onsdagen 17 februari

Telefonväkteri med nya landstingsrådet Elisabet Strömqvist. Det blir genusmaraton, surströmmingsräddning och så ska alla som bor nära stora industrier få lära sig hur de ska agera om olyckan är framme.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07 I vår rapportering kring nya landstingsrådet Elisabet Strömqvist kom det fram att många inte vet vem hon är. Nu får hon chansen att presentera sig själv - och att prata med lyssnarna i vårt telefonväkteri. Numret är 060-663377.

15.37 Alla i Sundsvall och Timrå som bor i närheten av industrier där det hanteras farliga ämnen ska få information om detta och vad man kan göra om något händer. Brandingenjören Mikael Schéele berättar mer.

15.45 Sundsvall ska få ett college. I dag är LO-ordföranden Wanja Lundby Wedin på besök tillsammans med skolnämndens Martin Johansson.

16.12 Så blir det genusmaraton på Mittuniversitetet. Eva Söderberg berättar hur det går till.

16.18 Kampen för surströmmingen fortsätter. Riksdagsledamoten Eva Sonidsson (s) söker hjälp hos regeringen.

17.05 Sist i dagens program handlar det om husdjur. Hundexperten Barbro Börjesson berättar om vad man ska tänka på när man köper valp. Hon ger också lyssnarna råd om vilken ras man ska välja. Hör gärna av dig på vår insändartelefon, 060-666251 eller maila, eftertre@sr.se