Efter tre fredagen 26 februari

Grädde som inte tjocknar, vår nästa dokusåpa-stjärna och om hur högstatieeleverna ska lära sig att vara snälla mot varandra handlar det i veckans sista Efter Tre.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Grädden är omöjlig att få tjock just nu. Vi ringer upp Milko - är det kossorna som strejkar eller har vintersportat för mycket och fått mjölksyra i juvren....?

15.15: Mittuniversitetet raggar nya studenter i slalombacke i Åre - och enligt projektledaren Ulrika Honée är skolans "outdoor-utbildningar" poppis.

15.37: Andrea Elfving kan vara vår nästa dokusåpastjärna. Snart är det premiär för Håkans Bar i femman, och där är Andrea från Sundsvall med. Serien är redan inspelad i Thailand.

15.50: Så var det dags igen - SMHI utfärdar klass 1 varning (trots allt den "mildaste") för helgens snöoväder... Metreolog Lisa Frost ger oss alla kylslagna fakta.

16.12: Premiär för "Ginas gäng" - vår reporter Gina Dirawi har en date med några ungdomar på ett café. Vad rör sig för dessa - är det facebook, helgens äventyr och jakten på jobb? Lyssna!

16.18: Dokusåpornas elakheter brer ut sig, men nu ska Sundsvallselever lära sig att bli snällare. Malin Berglund kommer tillsammans med "snällhetsutbildare".

17.05: Nyhetsklippet tuffar på med några lätt maskerade klipp från veckans nyhetsflöde - känner du igen det du hör? Kasta dig på telefonen (060-66 33 77) för att duellera och kanske vinna finfina priser.

17.15: Ett tips för helgen - mobil musikdialog har premiär på länsmuseet i Härnösand. Vi ringer konstintendent Maria Sundström - vad är nu detta?