1 av 2
2 av 2
Snön och kylan gör att kremerade inte gravsätts förrän i vår. "De anhöriga förstår varför" säger Britt-Marie Jutbo, begravningsrådgivare i Sundsvall. Foto: Johanna Vackdahl

Efter tre måndagen 1 mars

Vinterkräksjukan är på gång i länet - och den väntas bli ovanligt smittsam.  Det är länsderby mellan Modo och Timrå, båda lagens tränare är med oss. Dessutom får vi veta att vi kan bli sjuka av dåliga chefer.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Kan man bli fysiskt sjuk av att ha en dåligt chef? Johan Larsson, forskare i kvalitetsteknik, visar i en avhandling vid Mittuniversitetet hur chefers ledarskap är kopplat till medarbetarnas hälsa och organisationens effektivitet samt arbetssätt för att uppnå kvalitet.

15.15: Tränarduell inför derbymötet i elitseriehockeyn ikväll. Modos Hannu Aravirta och Timrås Challe Berglund om kampen om sluspelsplatserna.

15.37: Tema - Av jord är du kommen. Begravningar försenas av snö och kyla - kremerade gravsätts inte förrän i vår. Du hör Torbjörn Brink på Sköns krematorium i Sundsvall och Britt-Marie Jutbo, begravningsrådgivare i Sundsvall. Reporter Johanna Vackdahl.

16.50: Gymnasieungdomar bygger friggebodar till hemlösa i Sundsvall. Marlene Westberg, chef för bostadssociala gruppen, är övertygad om att det löser många problem.

16.12: Sjukhusdirektör Sigbjörn Olofsson har kallat till presskonferens idag för att informera kring det fortsatta omställningsarbetet vid länssjukhuset Sundsvall-Härnösand. Vår reporter Ulla Öhman är på plats och vi hoppas på en direktrapport.

16.18: Vinterkräksjukan är här - hur allvarligt är läget? Vår reporter Anna Ahlström vet.

17.03: Sportpanelen - med OS i backspegeln. Skicross-stjärnan Anna Holmlund tillbaka i Sverige efter Vancouveräventyret och framtidens curling-stjärna Anna Hasselborg som åker till junior-VM på torsdag - båda är med!

Programledare: Lotte Nord (lotte.nord@sr.se)
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista