1 av 3
Isbrytaren Ymer. Foto: SVT
2 av 3
Malin och Olivia från kristna skolan Oasen tävlade för Sundsvall. Foto Ulla Öhman
3 av 3
Amatörskådespelaren Maria Büstedt-Svanholm instrueras i boxningens ädla konst av regissören Björk Jakobsdottir. Foto: Lennart Sundwall

Efter tre fredagen 5 mars

Ingen isbrytare i sikte när isläget är det värsta på många år. Veden är slut i länet. Falska rykten om matransonering i Timrå. Så tävling och premiär för fredagsfika med Ana Gina.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Rykten om matransonering på äldreboenden i Timrå har upprört. Men det stämmer inte, lovar socialnämndens ordförande Per-Arne Frisk, som i dag kallat till extra möten för att lungna oroliga.

15.20: Kylan har ökat efterfrågan på ved - och nu är den slut! Lennart Svensson från Stöde är med oss.

15.37: Isen ligger tjock utanför Sundsvall - men någon isbrytare syns inte till. Ymer är i Stockholm och hjälper passagerarfärjor och Oden har lånats ut till Antarktis.

15.45: Inga fartyg kommer fram - eller tillbaka. Det är ett hårt slag för industrin. SCA till exempel, kan inte leverera tidningspapper söderut.

15.52: Det är språkolympiad i Härnösand, där ungdomar tävlar i spanska. Vår reporter Ulla Öhman har varit på plats.

16.12: En ny punkt i Efter Tre; Fredagsfika med Ana Gina. Missa inte!

17.05: Nyhetsklippet

17.12: Cellofan - teater med hårfrissan som skådespelare. Ett reportage av Lennart Sundvall.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista