Efter tre fredagen 12 mars

I Örnsköldsvik börjar man sälja ut allmännyttan - men man är ensamma i länet visar vår rundringning. Vi får också veta hur det går till när Kramfors kommun söker kompisar till personer med Asperger.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Besparingarna på länssjukhuset kan försenas till efter sommaren på grund av felräkningar. Att förseningarna kostar pengar är klart - men ingen verkar veta hur mycket, eller om det kommer att innebära ytterligare besparingar. Vi har pratat med landstingsdirektör Lars Bolin

15.20: För Modo är säsongen slut i och med gårdagens förlust - men för Timrå lever hoppet. Radiosportens reporter Christer Jonasson vet mer.

15.37: I Kramfors söker man kompisar till personer med Aspbergers syndrom. Metodhandläggaren Billy Hörnkvist berättar hur det ska gå till.

15.45: I Örnsköldsvik börjar man sälja ut allmännyttan. Vår reporter Anna Ahlström har ringt runt till resten av länets kommuner och hört sig för hur de tänker där.

15.52: Sten Fors, förhandlingschef på hyresgästföreningen, om utförsäljningen av allmännyttan.

16.12: Ginas Fredagsfika - idag om fördomar.

16.22: Khodor Hellani från Sundsvall är en av länkarna när melodifestivalen avgörs i Globen i morgon.

17.05: Nyhetsklippet där fina priser utlovas!

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista