Johanna Fällman

Efter Tre onsdag 16 mars

En bilist i Örnsköldsvik förblindades efter att ha blivit utsatt för grön laser. Det är konstutställning på Saltviksanstalten - också pratar vi med Sofia Mirjamsdotter, expert på sociala medier om förutsättningarna inför hösten val.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Är det ett twitterval som väntar den 19 september? Sofia Mirjamsdotter, expert på sociala medier, är med i Efter Tre.

15.20: För en månad sedan avgick hon som landstingsråd.
Nu berättar Ewa Söderberg om hur kärleken förde henne in i politiken och hur kärleken till politiken finns kvar, även efter den sista jobbiga tiden i landstingsledningen. Stig Edfast har intervjuat.

15.37: Johanna Fällman, tremålsskytt när Modos hockeydamer gick till semifinal, är med i Efter Tre.

15.45: ... och Anton Lander, Timrås hockeyherrar, gjorde ett mål i lördags mot Luleå - men vilket mål! Nu berättar han om känslan han tar med sig till första slutspelsmötet på torsdag - för radiosportens Christer Jonasson.

15.52: Tidigare idag fick vi kontakt med Ingrid Engstedt Edfast - tjänstledig reporter här på SR Västernorrland, men just nu på uppdrag av Sveriges kristna råd. Hon berättar om hundratals palestinier som slåss med polisen i östra Jerusalem och att demonstranterna möttes av gummikulor, chockgranater och ljudbomber.

16.12: Attacker med grön laser mot poliser, piloter och räddningspersonal blir allt vanligare. Åtminstone en incident sker varje dag i landet och nyligen skedde det också i örnsköldsvik då en bilist fick ögonen skadade. Polisens förundersökningsledare Maria Näslund ger dig senaste nytt.

16.22: Konstutställning på nya Saltviksanstalten i Härnösand för internerna. Fängslande konst månne? Reporter Ulla Öhman är dina ögon.

17.00: Vi i femman! Korstaskolan vann regionfinalen och är nu vidare i slutspelet av Vi i femman. Idag är det dags för kvartsfinal mot Tavelbäcksskolan från Östersund och Hallens Kyrkskola från Åre.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du avsluta prenumerationen? Mejla eftertre@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista