Sanna Rafstedt, Gina Dirawi och Pone Ali. Foto: Sveriges Radio

Efter tre fredag 19 mars

Var tionde ung tjej i länet har fått ett erbjudande om att sälja sexuella tjänster.  Och så avslutar vi veckan med ljuva toner från Nils Landgren, en av världens bästa trombonister och hans kollega Johan Norberg.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Var tioende ung tjej i Västernorrland har fått en förfrågan om att sälja sexuella tjänster, enligt en ny kartläggning.

15.20: Tjejjouren Gaia i Härnösand kommer ofta i kontakt med unga tjejer som fått erbjudanden om lite pengar för att visa brösten i en webb-kamera.

15.37: Turerna kring fallet Tomas Quick/Sture Bergvall fortsätter. I veckan har det handlat om 13 pärmar med utredningsmaterial och var de finns. Dessutom har det kommit fram uppgifter som säger att teknisk bevisning från ett mord han dömts för i Norge inte alls var riktig. Lotte Nord benar ut vad som hänt - och vad som kan väntas hända.

16.12: Fredagsfika med Gina - vem är blatte och vem är svenne?

17.05: Livemusik med Nils Landgren, en av världens bästa trombonister och hans kollega Johan Norberg.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista