27 APRIL TISDAG

Challe Berglund ny tränare för Modo

120 fastigheter i Ånge har ertappas med olagliga avlopp. Dessa måste åtgärdas - något som kan kosta upp till 70 000 kronor. I dagens Efter Tre hör du naturligtvis också Modos nye tränare, Challe Berglund.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in

15.07: 120 fastigheter i Ånge ertappades med olagliga avlopp när kommunen inventerade. Nu måste avloppen åtgärdas - och det kan kosta upp till 70 000 kronor för fastighetsägaren.

15.20: Njurundarevyn har chansen till två priser i revy-SM. Mats Jonsson är invloverad i båda numren som nominerats.

15.37: TEMA Kommunikationer. Det var många farhågor över hur vargavintern skulle påverka vägarna. Men nu när våren är på gång med besked visade det sig att det inte alls var så illa - säger Trafikverket iallafall. Underhållschef Jan-Erik Lundmark är med i studion och svarar även på lyssnarnas frågor i ett telefonväkteri.

16.12: Modos nye tränare Challe Berglund  presenteras. Vår reporter Anna Ahlström var på plats.

16.22: Rätten att neka till livsuppehållande vård - hur påverkar det verksamheten på hospice i Sundsvall. Läkaren Matthias Brian berättar.

17.05: Kulturtisdag handlar i dag om folkdräkter. Unga designers ska få forme nya landskapsdräkter. Elina Magnusson har fått äran att designa nya Ångermalanddräkten. Dessutom kommer Ninel Magnusson från Matfors som vet allt om den traditionella folkdräkten.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista