18 MAJ TISDAG

Snarkare får sova med snabel

Att snarka kan vara mycket påfrestande, både för snarkaren själv och för den som ska sova bredvid. Med det finns hjälp att få. Vår reporter Johanna Vackdahl har tagit reda på vilken.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in

15.07: Det är en vecka sedan trippelmorden i Härnösand. Vad händer nu? Och hur tänker polisen om sina insatser det där första, kritiska dygnet. Hans Björner, informatör vid polisen i Västernorrland kommer till studion.

15.20: Vilka ska miljöpartiet samarbeta med efter valet? Det är oklart i många kommuner, enligt Sveriges Radios kartläggning. Vår reporter Ulf Thonman har frågat Sundsvallsbor om de tycker att det är viktigt att veta till vilket block ett parti kommer att gå. Desssutom kommenterar professor Marie-Louise von Bergmann-Winberg kartläggningen.

15.37: Att snarka kan vara mycket påfrestande, både för snarkaren själv och för den som ska sova bredvid. Med det finns hjälp att få, vår reporter Johanna Vackdahl har tagit reda på vilken.

16.12: Stefan Grundström, kommunekolog i Timrå, kommer till studion och berättar hur arbetet med att sanera det gamla industriområdet i Fagervik går.

16.22: Många idrottsföreningar har svårt att klara utgifterna när kommunerna höjer hyran för idrottsanläggningar. Lennart Sundvall rapporterar.

17.05: Skadade kyrkofasader är en vanlig syn bland länets kyrkor - och fasaderna är dyra att renovera. Den här veckan utbildas därför kyrkvaktmästare i Sollefteåtrakten i att sköta underhållet av putsade kyrkofasader. Vår reporter Anna Ahlström har varit med.