Brevet från lyssnarna:

I Pulsen onsdag 18 februari ringde lyssnarna in förslag på vägförbättringar. Förslagen skickades till Christer Ageback på Vägverket som nu har svarat:

1. Lasse Ottosson i Laggerberg;
Vägen Kovland-Timrå finns i vår budget för utförande 2004-2005, så om inget oväntat sker under fastställandet av arbetsplanen så kommer den igång senast i höst.

2. Monica i Ö-vik
E4 norr om Ö-vik kommer vartefter vi får pengar att byggas ut med mitträcken. Delen Ö-vik-Arnäsvall blir fyrfältig. Vi förstår att det kan kännas lite trångt att köra om men körfälten räcker till förutsatt att den hon kör om håller sig i sitt körfält.

3. Hjördis Lundmark i Indal
Problemet finns tyvärr på många håll i länet. Utrymmet för smärre trafiksäkerhetsåtgärder är tyvärr mycket begränsat i förhållande till alla önskemål som finns om gång- och cykelvägar. Inga åtgärder finns i nuläget planerade på rv 86. Vi tar dock till oss Hjördis önskemål.

4. Lambert Johansson
Gång- och cykelväg mellan Billsta och Byåker finns för närvarande inte med i några planer av samma skäl som ovan. På vägen Brunne-Härnösand kommer vi att göra uppehållande beläggningsförbättringar i sommar. Större åtgärder kommer sedan om några år.

5. John Erik Christmansson i Solberg
Väg 348 kommer att förstärkas och rustas upp på delen Bredbyn-Solberg i år. Däremot planeras inga åtgärder upp till länsgränsen. Vägbredden där är 6-6,3 meter så nog kan timmerbilarna mötas förutsatt att man tar det lite lugnt.

Hälsningar
Christer Ageback

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".