Landstingsrådet talar ut om rapporten

Det fortsätter att storma kring den försvunna rapporten från konsultfirman Mantec.
I dag rapporterar vi direkt från landstingets presskonferens i Härnösand.
Med i sändning finns landstingsråd Elisabeth Strömqvist, (S).
Även pianomusik av Lars Roos, sexualundervisning och intervju med Själevads damlag i fotboll.

Programledare: Matilda Jansson (060-19 03 46)matilda.jansson@sr.se
Producent: Johan Selin (060-19 03 58)johan.selin@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet "Lyssna igen" (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=66

15.07: Vi fortsätter att bevaka utvecklingen kring Mantecrapporten. I dag hålls presskonferens i Härnösand angående Mantecs rapport om landstingsstaben. Vår reporter Ulla Öhman finns på plats och ger senaste nytt.

15.20: 43 procent av eleverna som gått ut femte klass har inte haft sexualundervisning. Det även fast kursplanen kräver det, enligt Kamratposten. Vår reporter Johannes Skoog besöker en skola i Sundsvall för att se hur de arbetar med sin undervisning kring sex och samlevnad.

15.37: Pianisten Lars Roos kommer till studion för att berätta om sin karriär och bjuda på vackra toner.

16.12: Ska Själevads damlag i fotboll ta steget upp i damettan nästa säsong? Vår reporter Lennart Sundvall har träffat lagkaptenen Sanna Frostevall och Magdalena Åstrand, en av tränarna i klubben.

16.22: I dag arrangeras Vita käppens dag av Synskadades riksförbund. Marica Blind har provat på att gå med käpp och träffat representanter från förbundet.

17.05: Mammas nya kille.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista