Foto Privat.
30 NOVEMBER TISDAG

Bilägare dåliga på att respektera parkeringsförbud

Bilister som inte respekterar parkeringsförbud nattetid ställer till det för snösvängen, som får det svårt att ta sig fram i centralorterna. Resultatet blir inplogade bilar och arga ägare.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Vi fortsätter att bevaka ambulanssjukvården i Kramfors, där sjuka äldre kan tvingas vänta länge på vård. Sedan ett år tillbaka är det ambulanspersonalen som ska sköta sjuksköterskornas arbete nattetid, men har flera gånger tvingats vända i dörren när andra larm kommit. Många har ringt till vår telefonsvarare med synpunkter i frågan.

15.20: David Liljeqvist, ombudsman på Vårdförbundet, tycker det är synd att ambulansvården splittras och tror att alla skulle tjäna på att den byggs ut i stället.

15.37: Veckans Tema: Natten
I går handlade det om att sova på natten, i dag om de som är vakna nattetid. Vår reporter Johan Selin har bestämt träff med snösvängen - kanske får sundsvallsborna en känga för att dom är dåliga på att hörsamma parkeringsförbud nattetid.

16.12: Mister Pipeline, Thomas Lundmark, har bestämt sig för att ta tjänsledigt. Varför berättar han i Efter Tre.

16.22: Jägarna vädjar att vi ska hjälpa rådjuren med mat i vinter. Niklas Lundberg på Jägaförbundet får frågan om det är för att dom ska ha något att jaga nästa år.

17.05: Kulturtisdag. Skådespelerskan Liv Mjönes från Sundsvall är het just nu, men hon tar sig ändå tid för att vara med i Efter Tre. Dessutom blir det kulturtävling, håll öron öppna och sinnet skärpt så kan det bli just du som vinner.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista