3 FEBRUARI 2011

36 döda djur hittades på gård i Kramfors

En djurägare i Kramfors misstänks för djurplågeri sedan 36 döda kor hittats på hans gård. Men det är över ett år sedan en första anmälan gjordes mot mannen.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Sju personer sitter anhållna misstänkta för grovt narkotikabrott i Örnsköldsvik. Under den senaste tiden har flera större narkotikabeslag gjorts i länet. Hans Björner, chef för spaningsroteln/grova brott berättar hur polisen arbetat mot narkotikabrott det senaste halvåret.

15.20: Efter Tre söker efter längdskidåkningens sanna själ och tar hjälp av författaren och skidåkaren Sverker Sörlin.

15.37: Ett stornorrland, Västernorrland och Jämtland tillsammans, eller kanske ett splittrat Västernorrland. Alternativen till ny regionindelning är många och nu ska landstingsledningen fråga länets alla kommunalråd vad dom tycker. Men det har vår reporter Ingrid Engsted Edfast redan gjort, hon har ringt runt till samtliga sju kommunalråd och avkrävt dem ett svar i regionfrågan.

16.12: En djurägare i Kramfors misstänks för djurplågeri sedan 36 döda kor hittats på hans gård. Men det är över ett år sedan en första anmälan gjordes mot mannen.

17.05: Vi i femman: Kyrkmons skola möter Södermalms skola.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".