Danske familjeterapeuten Jesper Juul tillsammans med Efter tres programledare Lotte Nord. Foto: Therés Ulander.
9 FBERUARI ONSDAG

Famileterapeuten gästar Efter tre

Jesper Juul (del 2) - närhet, tid, hela uppmärksamheten på barnet
10 min

Det fattas poliser i både Ånge och i Örnsköldsvik..Samtidigt har övriga kommuner i länet fler poliser än målet som polisen själv satt upp. Även - Bert Karlsson kritisk mot Melodifestivalen i norrland, och familjeterapeuten Jesper Juul.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se 
Producent: Johan Selin (060-19 03 58) johan.selin@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet "Lyssna igen" (arkiverat i 30 dagar)  http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=66

15.07: De flesta av länets kommuner har fler poliser i tjänst än vad målet är. Men på vissa håll har man färre. Det har fått socialdemokraten Sten-Ove Danielsson att reagera. Gäst i studion är också Börje Öhman, informationschef på polisen i Västernorrland.

15.20: BRIS - Barnens rätt i samhället firar 40 år. I dag presenteras deras årsrapport i Sundsvall. Siffror visar att i fjol fick man fler samtal än någonsin till sin jourtelefon. Annchristin Gustavsson, regionchef för BRIS region nord kommer till studion.

15.37: Veckans tema. Frivillighet. I dag handlar det om Sjöräddningens verksamhet på Alnö utanför Sundsvall.

16.12: I mars är det dags för Andra chansen i Sundsvall. Skivbolagsdirektören Bert Karlsson är kritisk till att Melodifestivaltävlingar arrangeras i Norrland, och menar att tävlingen i Luleå var ett fiasko. Hör även Camilla Nilzén, marknadsansvarig på Sundsvalls kommun.

17.05: Familjeterapeuten Jesper Juul gästar Efter tre för att bland annat prata om föräldraskap och uppfostran.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

 Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".