21 FEBRUARI MÅNDAG

Efter Tre sänder direkt från sjukhusdirektörens presskonferens

17 min

Klockan 15.00 i dag hålls presskonferens på länssjukhuset. På plats finns sjukhusdirektör Sigbjörn Olofsson och tillförordnade landstingsdirektören Anders L Johansson. Vi kommer att sända direkt från presskonferensen. Dessutom blir det kommentarer från studion.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Klockan 15.00 är det kallat till presskonferens på länssjukhuset. Närvarande kommer sjukhusdirektör Sigbjörn Olofsson och tillförordnade landstingsdirektören Anders L Johansson att vara. Vi följer utvecklingen direkt via vår reporter Ulla Öhman. Dessutom finns statsvetaren Göran Bostedt på plats i studion för att kommentera det som händer.


15.37: Veckans Tema: Vi avslutar förra veckans tema övervikt (som blev uppskjutet på grund av alpina sändningar) I dag ska det handla om övervikt och vilka attityder som kraftiga personer möter. Christina Fleetwood, ordförande i överviktigas riksförbund kommer till studion.

16.12: Vi fortsätter att bevaka händelseutvecklingen i landstinget Västernorrland. Maria Bäckman, ordförande för vårdförbundet, kommer till studion för att kommentera det besked som lämnades tidigare idag.

17.05: Sportpanelen: Maja Olsson, konståkare från Örnsköldsvikoch Kenneth Fahlberg, sportreporter på Sundsvalls nyheter.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se