22 FEBRUARI TISDAG

Bråttom att hitta ny sjukhusdirektör

Om en vecka gör sjukhusdirektör Sigbjörn Olofsson sin sista dag på jobbet. Just nu pågår ett intensivt arbete med att hitta hans efterträdare. Hör tillförordnade sjukhusdirektören Anders L Johansson om hur det går i direktörsjakten.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Om en vecka gör sjukhusdirektör Sigbjörn Olofsson sin sista dag på jobbet. Just nu pågår ett intensivt arbete med att hitta hans efterträdare. Hör tillförordnade sjukhusdirektören Anders L Johansson om hur det går i direktörsjakten.

15.20: Det ska bli nya rutiner för djurskyddet. Peter Ekström, sektionschef för juridik- och veterinärenheten vid länsstyrelsen tror djurskyddet nu kan stärkas.

15.37: Veckans Tema: Cold Case Västernorrland
Så här 25 år efter mordet på statsminister Olof Palme uppmärksammar vi några olösta mordgåtor här i länet. Men först ut i serien är Mikael Rying, kriminolog vid Mittuniversitetet och som är en av medlemmarna i rikspolisstyrelsens Cold Case-grupp.

16.12: Det krogrelaterade våldet i Härnösand ska minska, bland annat krögarna ska bli strängare när det gäller att servera redan överförfriskade, berättar alkoholhandläggaren Ali Ahlirof.

16.22: I dagarna genomförs den största snöröjningsinsatsen i Sundsvalls historia. Men var ska all snö på våra vägar dumpas. Vår reporter Johan Selin har tagit reda på svaret.

17.05: Kulturtisdag: I morgon slår bokhandeln upp portarna till årets rea. Johan Selin har tagit realisationstempen och kommit fram till att det är lite ljummet.

17.20: Kulturfrågesport! Sitt redo vid telefonen om du kan svaret. Numret: 060-66 33 77

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)