3 MARS TORSDAG

För mycket norska sopor eldades

Kommunala bolaget Sundsvall energi som importerar avfall överskred ett av sina tillstånd med 600 ton förra vintern.
Efter tres Lotte Nord ringer upp produktchefen Hans-Erik Olsson för att få en förklaring.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Johan Selin (060-19 03 58) johan.selin@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet "Lyssna igen" (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=66

15.07: Sändningar från skidskytte-VM.

15.37: Veckans Tema: Cold Case Västernorrland. I dag tar vi upp fallet om Malin Lindström från Järved. I november 1996 tog hon en buss till Husum för att hälsa på en kompis. Men Malin dök aldrig upp, och hittades under våren - den 22 maj. Kommisarie Leif Sundin är förundersökningsledare.

16.12: Det eldades för mycket sopor från Norge på Korstaverket under förra vintern.
Sundsvall Energi som importerar avfall, överskred ett av sina tillstånd med 600 ton. Hör Hans-Erik Olsson, produktchef för återvinning vid Sundsvall Energi.

16.22: Det drar ihop sig rejält för våra länslag Timrå och Modo. I kväll spelar Timrå på bortaplan mot Södertälje, medan Modo tar sig an Luleå på hemmaplan. Det skiljer bara ett par poäng mellan lagen i bottenstriden i elitserien just nu. Vår reporter Lennart Sundvall ger dig en lägesrapport inför matcherna.

17.05: Radioresan.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".