23 MARS ONSDAG

Misstänkt bomb i Kramfors

I morse hittades ett paket i centrala Kramfors som misstänktes vara en sprängladdning. Polisens bombgrupp kom till platsen för att röntga paketet. Efter att ha skjutit sönder paketet kunde polisen konstatera att det inte fanns några sprängmedel i den misstänkta bomben som någon placerade ut i centrala Kramfors i natt.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Johan Selin (060-19 03 46) johan.selin@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet "Lyssna igen" (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=66

15.07: I morse hittades ett paket i centrala Kramfors som misstänks vara en sprängladdning. Polisens bombgrupp har varit på platsen å röntgat paketet, å transporterat det till avfallsanläggningen Högberget där det ska skjutas sönder. Reporter: Ulla Öhman.

15.20: Debatt om regionfrågan mellan Reinhold Hellgren, centerpartistisk kommunpolitiker i Sundsvall, och Marie-Louise Rönnmark, socialdemokrat och kommunalråd i Umeå.

15.37: Veckans tema: ledarskap. I dag hör du landstingsdirektör Anders L Johansson berätta om sitt ledarskap. Dessutom: Vilka förväntningar har personalen på Sundsvalls och Örnsköldsviks sjukhus på sina nya sjukhusdirektörer?

16.12: Från och med i höst måste utländska studenter betala för att läsa på svenska universitet och högskolor. Då gäller det studenter utanför EU och EES - europas ekonomiska samarbetsområde. Nivån på avgifterna ska bestämmas av högskolorna och universiteten själva. Hur påverkar det Mittuniversitetet? Vi ringer upp rektor Anders Söderholm.

16.22: När Modo hockey ikväll möter Växjö i kvalserien finns inte en enda junior med i laget.Men det finns hopp inför framtiden: inför helgens SM slutspel på pojk och juniorsidan har Modo tre lag med. Reporter: Lennart Sundvall.

17.05: Djuronsdag. I dag kommer polishunden Sazka till studion.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista