2 MAJ MÅNDAG

Befarad brand i flygplan på väg till Sundsvall

Ett SAS-plan med 180 passagerar ombord på väg från Stockholm till Midlanda tvingades i går kväll vända sedan instrumentpanelen indikerade att planets ena motor brann. Passagerarnas reaktion på pilotens besked var blandad, berättar Lisa Normelli-Hessel som var med ombord.

Programledare: Lotte Nord (060-19 03 34) lotte.nord@sr.se
Producent: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Allt färre testar sig för klamydia. För att vända den trenden erbjuder landstinget i Västernorrland nu gratis klamydiatest, berättar Anna-Karin Öberg, hälsoplanerare.

15.20: Ett SAS-plan med 180 passagerar ombord på väg från Stockholm till Midlanda tvingades i går kväll vända sedan instrumentpanelen indikerade att planets ena motor brann. Passagerarnas reaktion på pilotens besked var blandad, berättar Lisa Normelli-Hessel som var med ombord.

15.37: Veckans Tema Turism
Jerker Sjödin, VD för Skylark PR, har kartlagt den uppmärksamhet Sundsvall fått i landsomfattande medier och kommit fram till en det finns mycket som har mer dragningskraft en melodifestivalen.

16.12: I dag presenterade polisen sitt nya IT-system PUST, som ska göra det möjligt att skriva rapporter ute på fältet. Reporter: Johan Selin

16.22: Ungdomar samlas under eftermiddagen i Örnsköldsvik för att diskutera hur man vill att staden ska se ut. Vår reporter Lennart Sundwall finns på plats och rapporterar direkt.

17.05: Sportpanel: I dag med basketspelaren Helene Hedblom och ryttaren Ulrica Hedlund.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".