Länssjukhuset Sundsvall/Härnösand. Foto: Ingrid Engstedt Edfast
3 MAJ TISDAG

Stormöte på kvinnoklinken

Under eftermiddagen pågår ett stormöte på kvinnokliniken på länssjukhuset i Sundsvall. Det handlar bland annat om sommarbemanningen. Vi finns på plats och rapporterar så fort vi får veta något.

Programledare: Johan Selin(060-19 03 58) johan.selin@sr.se
Producent
: Matilda Jansson (060-19 03 46) matilda.jansson@sr.se

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet

15.07: Flera av länets kommuner klättrar när svenskt näringsliv rankar vilka kommer som har bäst företagsklimat - men Örnsköldsvid rasar - från plats 80 till plats 154 på två år. Företagslotsen Lars Berglund berättar hur trenden ska vändas.

15.20: I kväll är det uppkast för den verkliga ödesmatchen för Sundsvall Dragons - nu handlar det verkligen om att vinna eller försvinna. Vår reporter Carl-Johan Höjby har koll på förutsättningarna inför matchen.

15.37: Veckans Tema: Turism
Länsmuseet i Härnösand - är det hela länets museum. Och vilket ansvar har man för att marknadsföra Västernorrland i resten av landet.

15.45: Under eftermiddagen pågår ett stormöte på kvinnokliniken på länssjukhuset i Sundsvall. Vår reporter Stig Edfast finns på plats.

16.12: I dag tas nya tag i den stora kroghärvan i Sundsvall. För ett år sedan tvingades man under buller och bång avsluta rättegången och samtliga misstänkta släpptes på fri fot sedan det kommit fram nya uppgifter. Men nu väcks alltså ett nytt åtal - som är i stort sett det samma som det första åtalet. Den stora skillnaden är att åklagaren nu väljer att inte lägga fram några belopp.

16.22: Företagen i Örnsköldsvik ska försöka få unga att välja "rätt" utbildningar - alltså utbildningar som ger jobb. Reporter: Lennart Sundwall.

17.05: På Kulturmagasinet i Sundsvall förbereder man sig nu inför en ny utställning som öppnar i helgen. Vår reporter Johannes Skog har varit där.

17.20: Kulturfrågesport

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".