P4 Västernorrlands före detta medarbetere Gina Dirawi blir programledare för Melodifestivalen 2011. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Måndag 31 oktober

Asyldebatt, kärlek och hockeykris

Trebarnsfamiljen Attarbashi riskerar utvisning - Hör migrationsminister Tobias Billström coh Riksdagsledamoten Christina Höj Larsen i en debatt om asylfrågor.

Och vi pratar med Gina Dirawi, aktuell som en av programledarna för Melodifestivalen 2012.

Programledare: Johans Selin (060-19 03 58) johan.selin@sr.se   
Producent: Karin Johansson (060 - 19 03 62) karin.s.johansson@sr.se  

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet "Lyssna igen" (arkiverat i 30 dagar)  http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=66

15.07: Trebarnsfamiljen Attarbashi riskerar att utvisas från Sverige trots att de utsatts för hot och fängelsestraff i Iran på grund av att de kritiserat regimen. Migrationsminister Tobias Billström (M) och riksdagsledamoten Christina Höj Larsen (V) deltar i en diskussion kring asylfrågor.  

15.37: Tema: Kärlek
Vi får besök av ett par som nyligen firade guldbröllop och ett par som varit tillsammans i sex månader. De delar med sig av sina bästa tips för att få kärleken att hålla.

16.12: Allt fler unga mår psykiskt dåligt och framförallt gäller det flickor i fjortonårsåldern. Det visar en rapport från Bris - Barnens Rätt I Samhället.

16:20: Nu är det klart att Gina Dirawi blir en av programledarna för Melodifestivalen år 2012. Vi tar reda på hur Sundsvallsbloggaren laddar inför den uppgiften och vilken som är hennes favoritschlagerlåt genom tiderna.

17.05: Hur ska Timrå IK och Modo ta sig ur bottenträsket? Är det kris för elitseriehockeyn i länet? Dagens sportpanel består av Ulf Samuelsson, tränare i Modo och Clas "Clabbe" Eriksson tränare i Timrå IK samt sportjournalisten Chris Härenstam.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".