Dagens sportpanel består av e-sportare. Foto:Jan-Erik Henriksson/Scanpix
Måndag 7 november

Grekland, hotellsvinn och kunglig glans

Det skakar i Grekland och statsvetaren Evangelia Petridou som kommer från Grekland reder ut vad som händer.

Spritflaskor och badrockar försvinner från många hotell, men vad gör personalen åt problemet?

Och kronprinsessan Victoria och prins Daniel besöker Härnösand - vi rapporterar direkt.

Programledare: Johan Selin (060-19 03 58) johan.selin@sr.se   
Producent: Karin Johansson (060 - 19 03 62) karin.s.johansson@sr.se  

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet "Lyssna igen" (arkiverat i 30 dagar)  http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=66

15.07: I morse landade kronprinsessan Victoria och prins Daniel på flygplatsen Midlanda och schemat är fullspäckat för deras två dagar här i länet. Vår reporter Christer Jonasson rapporterar direkt från Härnösand, där paret är just nu.

15.22: Det ser mörkt ut för Socialdemokraterna, enligt en ny opinionsmätning från Aftonbladet/United minds. Just nu är partiets stöd knappt 25 procent - vilket är ett stort tapp jämfört med hur det såg ut för två månader sedan. Men vad säger unga Socialdemokrater om situationen och framtiden för partiet? Niklas Säwen är ordförande för SSU i Västernorrland.

15.37: Tema: Svinn
Fluffiga handdukar, chokladbitar och små spritflaskor. Hotellbranschen drabbas hårt av småtjuvar, enligt Sveriges hotell- och restaurangföretagare. Men vem är det egentligen som betalar för det som försvinner?

16.12: Det skakar ordentligt i Grekland. Och en som följer utvecklingen i landet är Evangelia Petridou som själv kommer från Grekland och är doktorand i statsvetenskap vid Mittuniversitet.

17.05: Veckans sportpanel kan sina dataspel. Johannes Skoog kallar sig datanörd och arbetar som reporter här på P4 Västernorrland och Robin Wisshagen spelar olika typer av dataspel 12 timmar per dygn. E-sport är temat denna vecka!

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet! Vill du prenumerera? Mejla eftertre@sr.se
Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".