Musiknätverket testbild 1

Gå med i Musiknätverket i P2!

Har du alltid velat vara med i CD-revyns panel? Gå med i Musiknätverket i P2 så har du chansen att själv vara med och recensera skivor i CD-revyn senare i vår.

Med Musiknätverket i P2 vill vi på P2 göra mer radio tillsammans med vår passionerade och engagerade publik, för vi vet att tillsammans med er så blir vi ett oslagbart team som kan bevaka Sveriges musikliv på ett ännu bättre sätt!

  • Allt du behöver göra för att gå med är att fylla i vår enkät!

När du har svarat på frågorna och lämnat dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig när något av våra program vill göra radio tillsammans med dig. PS. Glöm inte att kryssa CD-revyn på frågan om vilka program du vill hjälpa till med!

Undrar du något om Musiknätverket i P2? Vill du tipsa oss om något eller vill du bara prata lite så tveka inte att höra av dig!

Alla är välkomna att vara med i Musiknätverket i P2. Dina kontaktuppgifter kommer inte att spridas vidare utanför Sveriges Radio.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".