Artikel

Tänk dig P2 som ett musikaliskt rum dit du alltid är välkommen för en stunds avkoppling eller för att fördjupa dina kunskaper eller helt enkelt bara för att njuta.

I P2 tar vi musiken på allvar. Det betyder att vi alltid sätter musikens kvalitet och angelägenhet i första rummet. Vi vill göra dina upplevelser som lyssnare så starka och positiva som möjligt. I P2 hör du förstås en hel del musik som du känner till. Men vi vill också ge dig chansen att få höra något som du inte hört förut och som kanske väcker din nyfikenhet och lust att höra mer. För att du ska hitta in musiken lotsas du alltid av kunniga och engagerade programledare och presentatörer. Tänk dig P2 som ett musikaliskt rum dit du alltid är välkommen för en stunds avkoppling eller för att fördjupa dina kunskaper eller helt enkelt bara för att njuta.

I P2 tar vi musiken på allvar. Det betyder att vi alltid sätter musikens kvalitet och angelägenhet i första rummet. Vi vill göra dina upplevelser som lyssnare så starka och positiva som möjligt. I P2 hör du förstås en hel del musik som du känner till. Men vi vill också ge dig chansen att få höra något som du inte hört förut och som kanske väcker din nyfikenhet och lust att höra mer.

För att du ska hitta in musiken lotsas du alltid av kunniga och engagerade programledare och presentatörer. Tänk dig P2 som ett musikaliskt rum dit du alltid är välkommen för en stunds avkoppling eller för att fördjupa dina kunskaper eller helt enkelt bara för att njuta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".