1 av 3
Lasse Tennander
2 av 3
Beauty and crime
3 av 3
Athena Andreadis. Foto: Bob Rose

Felicia söndag 19 augusti kl. 12.03

Det är dags för det sista av sommarens reprisprogram.

Den 3:e juni gästades vi av Lasse Tennander som var aktuell med sin nya skiva ”Fortsättning följer...” där han översatt flera av sina favoritlåtar men även har plats för nytt eget material. Läs mer om på hans hemsida.

Sällskapet Lillebror Söderlundhs vänner lägger ner sin verksamhet (som tidigare berättats i Mitt i musiken) och det allra sista stipendierna gick till Pär Sörman, Aurum Trio och operasångaren Raymond Björling.

Vår reporter i London, Elisavet Sotiriadou, har träffat den grekisk/brittiska sångerskan och låtskrivaren Athena Andreadis. Hör henne berätta om hur den grekiska och engelska kulturen möts i hennes låtar på debutskivan  ”Breathe with me” Läs mer om  på hennes hemsida.

Vi lyssnar på Uppsalatrubaduren Lars Hedberg som med sin nya skiva ”I en tid av allt och ingenting” samlat egna och andras visor.

Suzanne Vega med nya skivan ”Beauty and crime” där det finns elva sånger som är som små berättelser med utgångspunkt från New York City.

Programmet är en repris från den 3 juni i år.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".