Felicia söndag 17 augusti kl 12.03

Sist ut bland Felicias sommarprogram sänder vi Felicia från den 13 april i en omarbetad upplaga

I Paris har Johan Tollgerdt mött Tom Poisson, en av de populära chansonartisterna som jämförs med Georges Brassens. Hans tredje och senaste skiva ”Riche à millions” har fått fint mottagande i hemlandet och hela våren har varit fulltecknad med konserter. Läs mer på

Fjarill är duon Aino Löwenmark från Sverige och Hanmari Spiegel från Sydafrika som nu är inne på sin andra skiva ”Pilgrim”. Duon har sin bas i Hamburg och där släpptes skivan i början av april. Hela september ska de turnera i Tyskland.

Ola Henricsson har varit aktiv i Visans vänner och spelat på ett antal visfestivaler och berättarfestivaler. Han är medlem i gruppen Bastukvintetten som vi tidigare spelat i Felicia och på sin färska solocd har han samlat egna visor samt tre sånger där han översatt Georges Brassens.

Heidi Talbot växte upp i en 9-barnsfamilj på Irland och sjöng i sin mammas kör. Som 16-åring började hon i Dublins Bel Canto-skola och som 18-åring åkte hon till New York och blev så småningom medlem i gruppen ”Cherish the Ladies”. Nu är hon tillbaka på Irland och gör solokarriär. ”In love and light” är hennes andra Cd.

Folk- och protestsångaren Billy Bragg från England har funnits på scenen länge. I våras besökte han Sverige med sitt senaste album ”Mr Love & Justice”.

Musik från Eva Rune och Mattias Perez skiva ”Elden och berget” med kärleks och gruvarbetarsånger. Dessutom lyssnar vi på Tobias Fröbergs  ”Turn Heads”som släpptes i våras.

Yael Naim, fick vi träffa i ett inslag i början på juni - i dagens program får vi en av de mest populära låtarna från hennes andra cd där hon sjunger på engelska, franska och hebreiska. Läs mer på

I Felicia även musik från Anders Persson och Carl Smiths skiva, Hanna Åberg och lite sextiotalsmusik med Donovan.