1 av 2
Suzzy & Maggie Roche
2 av 2
Omslag: Andreas Davidsson o Daniel Järpvik

Söndag 23 april kl. 12.03

(sänds även över P2 Musik i FM i Stockholm onsdag 26 april kl. 15.00)

I dagens program gästas Felicia av Kjell Höglund som är aktuell med en ny skiva och ger flera konserter runtom i landet.
Kjell har kommit ut med skivor i jämn takt sedan början av 70-talet och den senaste heter Pandoras ask. Hör Kjell berättar om sitt skrivande och vad som inspirerat honom.

Vi uppmärksammar att det är Sonja Åkesson-år. Sonja Åkesson skulle ha fyllt 80 år den 19 april och Felicia hyllar henne med några korta dikter tonsatta av Annika Fehling. Besök gärna Sonja Åkesson-sällskapets hemsida www.sonjaakesson.se.

Vidare får vi i Felicia musik med svenska singer/songwritern Emma Nordenstam och lyssnar till en ny skiva med systrarna Suzzy & Maggie Roche och mycket annat.

Välkomna med synpunkter på programmet. Adressen hittar ni till vänster på sidan. Hit kan ni också skicka evenemangstips och era visdemos som vi gärna lyssna på.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".