عکس: Marcus Ericsson/TT

قرارداد کاری طولانی‌مدت؛ سد پناهجویان در تبدیل اقامت موقت به دائم

شرط دریافت اقامت دائم، دارا بودن قرارداد استخدام بیش از دو ساله است.
1:25 min

اکثر پناهجویان نتوانسته‌اند که شرط "یافتن کار" برای دریافت اقامت دائم را تامین کند.

آمار اداره مهاجرت نشان می‌دهد که از میان ۲۰۰ تقاضای تمدید دائمی اقامت موقت پناهجویان که تا کنون در این اداره بررسی شده، تنها یک نفر توانسته‌ شرط "شاغل بودن" را تکمیل کند. در این تقاضاها آمده‌است که آنان توانایی پشتیبانی از خانواده‌های خود را دارند، اما مبنای این پشتیبانی، "شغل ثابت" نبوده‌است.

بر اساس قوانین جدید اداره مهاجرت، یکی از شرایطی که موجب می‌شود که اقامت موقت پناهجویان به اقامت دائم تبدیل شود، دارا بودن قرارداد استخدام بیش از دو ساله است. 

روزنامه اربیتیت با یکی از پناهجویانی که به تازگی برای تمدید اقامتش اقدام کرده است گفتگو کرده است. مروان اکراوی، نتوانسته اقامت موقتش را به دائم تبدیل کند و مجدداً اقامت او را برای دو سال تمدید کرده‌اند.

مروان، پناهجوی سوری: تاکنون از کسی نشنیده‌ام که این شرط اداره مهاجرت را به دست آورده باشد.

مروان در یک شرکت بازاریابی مشغول به کار است. او می‌گوید: قرارداد کاری من شش ماهه است و این قرارداد از دید اداره مهاجرت برای تمدید اقامت کافی نیست. تاکنون از کسی نشنیده‌ام که این شرط اداره مهاجرت را به دست آورده باشد.

بسیاری از تحلیل‌گران، به شرایط پیشنهادی دولت انتقاد داشته‌اند. حتی اداره مهاجرت نیز منتقد این پیشنهاد بود و پیش از قانونی شدن این پیشنهاد، گفته بود که این شرط موجب "استخدام‌های نامناسب" خواهد شد.

پایه و اساس کار ما در رادیوی سویدن خبرنگاری معتبر و بی طرفانه است. رادیوی سویدن یک رسانه غیر وابسته از نظر سیاسی، مذهبی و اقتصادی است که درجهت منافع هیچ نهاد عامه ویا فرد مستقل فعالیت نمی‌کند.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".