Pris i bildtävlingen

Skicka sms och mms till oss från rallyskogen!

Är du ute i skogen och upplever rallyt på plats, sms:a frågor och kommentarer till vår radiostudio eller skicka bilder via mms som kan publiceras på rallysidan här på webben!

Vinn med årets rallybild!
Du som har kamera i mobilen och mms-möjligheter kan delta i Sveriges Radios tävling Årets rallybild. Skicka in din finaste rallybild från årets Rally Sweden från och med torsdag den 10 februari till och med söndag den 13 februari kl 14.30 till nummer 72250 och skriv SRrally i ett ord, mellanslag och ditt namn.

Första pris: Tvspel- WRC2010 (x360)
Andra och tredje pris: En termos

Vinnarna utses efter sista tävlingsdagen.

Gör så här:

1. Om du vill kommentera eller fråga oss i studion något, skicka ett sms till nummer 72250 och skriv SRrally i ett ord, mellanslag och så ditt meddelande. Till exempel: ”SRrally Nu snöar det jättemycket i Torsby. Hälsningar Anders.” Sms:et kostar 3 kronor att skicka plus eventuell trafikavgift från din mobiloperatör.

2. Om du vill skicka mms-bilder från Svenska Rallyt till vår rallysida på sr.se, skicka dem till nummer 72250 och skriv SRrally i ett ord, mellanslag och ditt namn. Vi publicerar ingen övrig text till mms än fotografens namn. Om du inte vill publicera ditt namn, så skriv ingenting mer än SRrally. Alla mms som skickas till detta nummer deltar automatiskt i vår tävling Årets rallybild, läs mer nedan. Mms kostar 3 kronor att skicka plus eventuell trafikavgift från din mobiloperatör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".