Vi fick dubbelpunka och tvingades bryta

Rallyt tog slut på Løvhaugen-sträckan. Med bara fem kilometer kvar till målet tvingades vi bryta rallyt men vi startar om imorgon.

Vi fick dubbelpunka på sträckan och då stod vi i valet och kvalet om vi skulle stanna och byta däck eller försöka ta oss till målet. Vi bestämde oss för att chansa och körde vidare mot målet på sträckan.

Eftersom vi inte kunde köra så fort så såg vi backspegeln att en bil kom upp bakom oss och då ville vi ju försöka släppa förbi den. Tyvärr så skar det trasiga däcket ner i vägkanten och vi blev stående i snödrivan. Det var omöjligt att komma loss.

Bilen är oskadd och vi kommer att starta om imorgon.

Nu har vi skottat loss bilen och nu står vi och väntar på att få folk som ska dra upp oss så att vi kan köra tillbaka till serviceplatsen.

Nu får vi tidstillägg och rallyt är naturligtvis kört men vi satsar på att göra bra ifrån oss på sträckorna imorgon. Det är ju bra träning!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".