Ramona Karlsson. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Ramona Karlsson blir privatchaufför i jakt på sponsorer

1:17 min

Ramona Karlssons plan är att köra Rallycross VM 2014. Men hon behöver pengar till satsningen. Den här veckan tänker hon därför agera privatchaufför till marknadschefer och sponsoransvariga i Stockholm.

– Att jag erbjuder mig att vara chaufför åt marknadschefer i Stockholm är inget karriärsbyte, utan en chans för mig att komma i kontakt med beslutsfattare som kan avgöra och hjälpa satsningen som jag påbörjat. Jag hämtar upp, kör och lämnar över hela staden helt gratis. Det enda jag hoppas på är att man lyssnar på min satsning och vad jag kan göra tillsammans med det företag som vill satsa på mig, säger Ramona Karlsson.

I säsongens sista tävling, SM-finalen i Uppsala, körde Ramona ifrån alla sina manliga konkurrenter. Segern i Uppsala gjorde Ramona historisk som den första kvinnan att ta en totalseger i Rally-SM.

– Drömmen är såklart att tävla på hemmaplan i vad jag ser som den mest spännande motorsporten just nu – rallycross.  Mitt mål är att vara med och slåss i toppen, och det jag saknar är sponsorer för att göra min dröm verklig.

Ramona kommer att vara i Stockholm och agera privatchaufför mellan 9 och 15 december 2013.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista