The Hebbe Sisters gör årets rallylåt

Visst blir det en rallylåt från P4 Värmland även i år. Den här gången är det Arvikatjejerna i The Hebbe Sisters som står för själva sången.

Vilken låt det är vi gjort om i år och hur den låter får du reda på i nästa vecka. Textförfattare Tomas Hedman ger i varje fall ledtråden att det handlar om en av fjolårets större hits, som fortfarande spelas i P4. Tidigare år har vi bland annat gjort om Panetoz Dansa, Pausa och Septembers Mikrofonkåt. Det här blir P4 Värmlands tolfte rallylåt sedan 2003.

Hebbe sisters består av Emelie, Josefine och Maria Hebbe. De har sjungit sedan barnsben och framträtt över stora delar av Sverige vid olika tillställningar. 2009 tog de sig till semifinal i TV4:s program Talang. De framträder regelbundet med sina föräldrar och likaså musikerna Ulrika Hebbe och Lars-Inge Bjärlestam, Duo Sentire.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista