Skicka sms och mms till oss från rallyskogen!

I år har vi satsat på mobila kommunikationsmöjligheter för er som står ute i skogen och upplever rallyt på plats! Ni kan nämligen både sms:a frågor och kommentarer till vår radiostudio och skicka bilder via mms som kan publiceras på Sveriges Radios rallysida på webben!

Gör så här:

1. Om du vill kommentera eller fråga oss i studion något, skicka ett sms till nummer 72250 och skriv SRrally i ett ord, mellanslag och så ditt meddelande. Till exempel: ”SRrally Nu snöar det jättemycket i Torsby. Hälsningar Anders.” Sms:et kostar 3 kronor att skicka plus eventuell trafikavgift från din mobiloperatör.

2. Om du vill skicka mms-bilder från Svenska Rallyt till vår rallysida på sr.se, skicka dem till nummer 72250 och skriv SRrally i ett ord, mellanslag och ditt namn. Vi publicerar ingen övrig text till mms än fotografens namn. Om du inte vill publicera ditt namn, så skriv ingenting mer än SRrally. Alla mms som skickas till detta nummer deltar automatiskt i vår tävling Årets rallybild, läs mer nedan. Mms kostar 3 kronor att skicka plus eventuell trafikavgift från din mobiloperatör.

Vinn årets rallybild

Du som har kamera i mobilen och mms-möjligheter kan delta i Sveriges Radio Värmlands och Radiosportens tävling ”Årets rallybild”. Skicka in din finaste rallybild från årets Svenska Rally från och med torsdag den 7 februari till och med söndag den 10 februari 2008 kl 11.00 till nummer 72250 och skriv SRrally i ett ord, mellanslag och så ditt namn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".