Elin von Wright. Finnblickens nya redaktör. Foto: Helena Huhta / Sveriges Radio
Elin von Wright. Foto: Helena Huhta / Sveriges Radio

Elin von Wright

Det doftar kanelbulle när jag landar på Arlanda och busschauffören som kör mig till T-centralen är overkligt glad. Mitt namn är Elin von Wright. Jag är den nya redaktören för Finnblicken.

För bara några dagar sen packade jag resväskan och tog med bara det allra viktigaste. Jag flyttade från Helsingfors till Stockholm.

Jag är uppvuxen i en finlandssvensk familj i Vasa, men bosatt sedan några år tillbaka i Helsingfors där jag har jobbat som journalist på Svenska Yle. Jag har tidigare jobbat med allt från live radio, till grävande journalistik och radiodokumentärer.

Under de senaste åren har jag flyttat runt mycket och bott i flera olika länder. Men nu är jag här och jag hoppas att du kommer att gilla Finnblickens nya innehåll.

Har du tips på vad vi borde ta upp, en intressant berättelse eller åsikter om det som publiceras, ta gärna kontakt med mig på: elin.von_wright@sr.se .

Journalismimme perustana on uskottavuus ja puolueettomuus. Sveriges Radio on riippumaton poliittisista, uskonnollisista, taloudellisista, julkisista ja yksityisistä intresseistä.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista