Möt redaktionen bakom Sommarliv

Det är en glad och entusiastisk redaktion som har tagit sig an att göra Sommarliv. De ska vara din kompis i sommar, oavsett om du jobbar eller är ledig.

Hur ser Sommarlivs redaktion på sommaren och vad gör de själva under lediga stunder?

Daniel Kjellander, programledare
”Sommaren för mig är den enda tiden på året jag tycker att jag hinner läsa böcker för att jag annars gör så viktiga saker (ironi). Älskar att läsa.

Dessutom är sommaren konserter, festivaler, kalla öl, bag-in-box-grillkvällar vid havet, fotboll och tilfälle att hälsa på alla jag inte hinner resten av året.

Sedan brukar jag efter sommaren alltid vilja ändra mitt liv lite som man tänker kring nyår för att jag funderat ut en massa smarta saker under semestern. Brukar gå åt skogen såklart.”

Carina Melin, programledare
Sommar för mig är doften av fuktig asfalt, bad och rödsvedd hud.”

Patrik Franke, programledare
”Sommaren för mig är (förlåt Blekinge) Gotland där jag tillbringat mina semestrar de 10 senaste åren. Där blir det mycket mat och vin, massor av fikande på caféer och lite, mycket lite bad.

Det som är kvar av semestern lägger jag på huset på Hästö där det är ommålning på gång.

Annelie Lundin, programledare
”Sommar för mig är en fantastisk blandning av västkusten och Blekinge. Att sitta vid havet och njuta av solnedgången tillsammans med goda vänner är oslagbart.

Jag brukar lova mig själv att jag ska vara vaken en hel natt, åtminstone en av de där ljuvliga sommarnätterna och att jag åtminstone ska bada en gång. Det händer att jag lyckas.”

Rebecka Gyllin, reporter
”Kvällsdopp, huvudhopp. Sol och brassestol - det är sommar för mig!”

Henrik Olsson, reporter
”Sommaren för mig är dopp i Pukaviks salta solglittrande vatten, östersjöfestival och grankådans doft i tyst barrskog i nordost.”

Jenny Lindeborg, producent
Sommar för mig är jordgubbar, glada barn och bad, bad, bad - både i Blekinge och på Öland.

Lite grillkväll, glada vänner och släktingar, båtar, solnedgångar och så gärna konserter under bar immel med pussar och picnic på filt.

Ulrika Wilke, producent
”Sommar för mig är ombyte för både kropp och själ. Familj, goda vänner, äventyr, resor, god mat och avkoppling varvat med sommarprojekt. Skulle temperaturen i vattnet överstiga 25 grader så badar jag mer än gärna”.

Josefine Stridh, tekniker
”Sommar är för mig den tid på året då det är minst chans att jag fastnar framför dator- eller tv-spel, eftersom det finns en något större möjlighet till lockande vackert väder utanför min lägenhet.”