Gunther and the Sunshine girls

Like Fire Tonight

Text och musik: Mats Söderlund, Anderz Wrethov
Artist: Günther & The Sunshine Girls

Mats Söderlund och Anderz Wrethov har aldrig varit med i Melodifestivalen. Nu deltar de med sin ”svulstiga latinosprakande hit”. De är bägge skåningar och har jobbat länge som låtskrivare och artister.

Anderz kommer från Vellinge och har Hasse Andersson och ”Änglahund” som sitt tidigaste musikminne. Europe, Depeche Mode och Bryan Adams är musikaliska förebilder. Anderz var finalist i Sikta mot stjärnorna som Bryan Adams för ett par år sedan.

Mats har Amy Stewart och ”Knock On Wood” som ett tidigt musikminne och det var dessutom den första singeln han hade i sin ägo. Han har vuxit upp i Svalöv, men bor sedan många år i Malmö och hoppas hela tiden på att utvecklas och överträffa sig själv. Mats har medverkat som artist i en rad tv-program och anser att ”Waterloo” är favoritschlagern genom tiderna.

Günther går också under namnet Pleasureman och har gett både nationella och internationella lyssnare kärlek över etern sedan ett par år tillbaka. ”Ding Dong Song” är en av hans stora hitar, och enligt Günther själv har han alltid arbetat i underhållningsvärlden. Fyra viktiga delar i Günthers liv är champagne, glamour, sex och respekt. Nu har även USA öppnat sig för Günther.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".