Recept på kyckling

Stick iväg till en sån där affär som har ALLT…. Jag snackar inte om ditt vanliga snabbköp, för där finns inte ALLT…där finns det mesta som du kan behöva… men du måste ta dig ut till det där stället som har ALLT.

Där ska du haffa 4 sorters svamp. En sallad. Pinjenötter. Kantarell fond. Cocktail tomater och den här helt galna balsamico krämen. Det är tjockflytande…Köp nu inte den där tunna, billiga varianten. Den förstör maten mer än nått annat.ok. Köp också lite rotfrukter, lite pepparrot och en grillad kyckling. Ok.

Nu ska du kasta svampen i en panna med tjockt med smör och lite av den där fonden…. Och så häll på typ en halvliter vatten….och låt det puttra….tills det inte finns nån vatten kvar…

Undertiden så kokar du dina rotfrukter…. Och sen när dom är halvfärdiga, så kastar du in dom i ugnen, med lite olja och timjan.

Kasta ihop cocktailtomaterna….men hacka inte upp dom….det blir så såsigt….kasta ihop dom med salladen och nötterna. Och sen kastar du in dina rotfrukter, och sen kastar du in svampen…… och så skakar du om i skålen så att allt blandas….

Sen lägger du den kycklingen på toppen och så tar du den där tjocka, krämiga balsamicon du köpt och öser på….. men ta inte för mycket…. det är inte ketchup….

Och framför allt… se till att du har nån att äta med…. För om du är själv… ja, skit i att göra dig besvär och plocka upp en grillad med mos på nått gatukök istället.