Utan drömmar är ingen av oss nått annat än ett skal

jag har drömmar. bland mina drömmar ingår det att öppna ett café, en nattklubb, ett konstgalleri, ett museum, ett hotell, en butikskedja och en massa annat.

varje gång jag går in i ett kafé så funderar jag på hur jag hade gjort det bättre. varje gång jag äter en maträtt funderar jag på om den hade platsat på menyn i min resturang. det har inte hänt att jag vatt inne på en nattklubb och inte funderat på vad jag hade gjort annorlunda om det vatt mitt ställe. Jag älskar och kolla på konst. tavlor och andra varianter. En vacker dag hade jag velat samla allt vackert jag sett under ett och samma tak så att andra kan ta del av det jag uppfattar som vackert. Och hela hotell-fantasin går ut på att jag vill skapa ett hotell där folk känner sig som hemma... istället för att göra ett sånt opersonligt ställe där allt är gjort i marmor och andra övervärderade matrial.

Jag har drömmar....därför att en dröm inte räcker. jag har drömmar därför att det är den mest utvecklande och billigaste formen av underhållning. jag har drömmar för att utan drömmar är jag bara ett skal.

utan drömmar är ingen av oss nått annat än ett skal.

// ehsan