Sverigedemokraterna

Enligt sydsvenskans nätbilaga så tycker sverigedemokraterna att för att sammanfatta allt som leder till det mångkulturella samhället ska motarbetas.

Men så var det den här idén om att ge människor pengar för att sticka härifrån. Helst ska staten betala, men kommunala medel funkar också. Och det är kanske inte en så dum idé. Jag tycker faktiskt att det är en skit bra idé! Det är ett sjyst och ärligt sätt att köpa sig fri från sina problem. Det handlar trots allt om det avtal som alla ingått frivilligt. Typ.

Då flyttar från sverige och lovar att aldrig komma tillbax, så får du 30 000 eller 60 000 eller vad vi nu kommer överens om. Men bara om du vill. Grejjen är den- Jag är ingen politiker och jag har varken tillgång till statliga medel eller kommunala medel. Men jag har definitivt tillgång till medel.

Min farsa och hans generation har lyckats ändå. det är ingen brist på invandrare som drar in cash i denna stan. också i min generation finns det. Jag har gamla skolkamrater som redan är goda för några miljoner. Och jag har inte ens snackat med dom, men jag talar för oss allihopa när jag säger. VI ÄR BEREDDA ATT BETALA VILKEN SVERIGEDEMOKRAT SOM HELST SOM LOVAR ATT FLYTTA FRÅN SVERIGE OCH ALDRIG KOMMA TILLBAKS, 50 000 KR.

För visst kan vi alla leva sida vid sida. men min sida har råd att köpa ut andra sidan. Inte för att vi är rikare men för att vi är så många gånger fler!