Ofullständiga meningar - fullständiga tankar

i ofullständiga meningar försöker jag varje dag förklara fullständiga tankar som formas i mitt huvud och som jag med mycket möda och stort besvär pressar fram genom mina fingrar ner på ett tangentbord och upp på en skärm.

så att när orden sen formas i min mun och ut ur den och in i min mic och ut i din radio och in i ditt öra....ska inte meningen ha försvunnit.

så att känslan som fyllde det tomrummet hos mig som jag dagligen måste fylla med nått inte ska gå förlorad i politisk korrekthet och grammatisk struktur och nå DIG som sitter så långt bort från där jag sitter och ändå hör....fastän jag inte har kraft att skrika högt nog.

För människor som drivs av tanken att nån ska komma ihåg dom efter dom försvunnit, istället för att komma ihåg vad dom sa och gjorde går 20 på dussinet men samtidigt så försöker jag hela tiden komma ihåg att ordbajseri är ingen konst i sig.

Jag skriver och jag säger och jag vet inte om jag infekterar ditt sinne eller om mina ord fungerar som en verbal antibiotika mot ditt redan infekterade sinne. men du är väl ingen idiot. Du kan väl själv se vad som är sant och vad som är rätt och vad som är falskt och vad som är fel. För om du KAN se nyanserna och du kan läsa inte bara det jag skrivit här men oxå det jag inte skrivit och det jag skrivit mellan raderna och ändå inte kan ta åt dig det, för att min stavning suger och bruk av språket mest kan liknas vid litterär våldtäkt, då säger det mer om dig än om mig.

ehsan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".