Hjälp Radiohjälpen att hjälpa! Annars...

Mitt folk, sen i måndags försöker vi här på din gata att hjälpa radiohjälpen med att samla in pengar till världens barn.

Jag har försökt med att spela på era skuldkänslor…..och det funka inte. Jag har försökt med att vädja till er generösa sida….och det funka heller inte.

så nu ska jag förklara ett och annat. Om du inom den närmaste halvtimmen inte har funnit motivation att lyfta luren och hjälpa till med en sketen tia…..så är oddsen att du är en snål, oattraktiv och smutsig individ…vars själ kommer brinna i helvetets lågor i all evighet och hånas av dom som du själv håna under högstadiet.  

Du kommer att drabbas av klumpfot och alla fastigheter du väljer att bygga ditt hem i kommer att drabbas av mögel. Alla världens parkeringbolag kommer att punktmarkera din bil och skatteverket kommer att göra revision på dig 4 gånger om året.

Dina föräldrar kommer se dig som ett misslyckande och om du nu har nån som tycker att du är speciell och helt otrolig, så kommer dom att ligga med din största fiende i DIN säng.

Tandlossning och håravfall kommer drabba dig för 5 generationer framöver och du kommer att leva i ständig förvirring när det kommer till kläder och accessoarer.

Så…nu har jag varnat er.

Se till att ringa 099- 321 82 och donera en tia….. det tar 30 sekunder…. Och det räddar dig från allt det jag rabbla upp precis.

// ehsan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".