Slampigt är ok

Fan. Det blev snett idag i programmet. Det där kom ut fel. ”killar kan bete sig lite hur som men när en tjej beter sig så, så är det slampigt…” Snacka om att skjuta sig själv i foten.

Det var ju inte riktigt så jag mena. Asså. Slampigt är ok. Jag kan va en slampa. Men asså det e inte det jag vill va. Men om jag e det nån gång så e det inte hela världen. Fast jag hade inte riktigt tänkt på hur det känns för andra när jag e en slampa. När det visa sig att det var ok för dom också, så gilla jag det inte alls. Och då ville jag inte va slampig längre. Framför allt ville jag inte att dom skulle va det heller. Det var det jag mena. Fast asså jag bryr mig inte om vem nån tjej jag träffat vatt med innan. Det viktiga e ju att hon e med mig nu. Eller? Jag vet inte. Fan va svårt det ska va. Asså, för i världen, typ på stenåldern, innan vecko tidningar och tv serier, så kom allt sånt naturligt….tror jag. Men nu så e det en hel jävla vetenskap att bara veta hur man behandlar varandra på ett ok sätt. Som om man innerst inne e totalt socialt handikappad.

Fan va jobbigt. Nu måste jag ringa till alla kvinnor som jag känner och be om ursäkt. Om morsan hörde dagens program kommer jag få stryk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".