Bull-mobil

Läget gott folk? Ehsan här.

Sitter och pillar med min mobil. Och det e skit-bull för kameran har pajjat. Och jag har precis fått tillbax den från lagningen. Asså. Jag får spel på sånt här.

Först trodde jag att det kanske var minneskortet som var fullt, så jag tog bort en massa bilder. Men det funkar ändå inte. Så jag tog bort dom helt i onödan. Sen vet jag om att när jag går till butiken och ska lämna in den på lagning, så kommer dom säga att det kommer ta ett par veckor. Vad fan ska jag göra till dess.

Visserligen får jag en lånetelefon, men det är nån bull-modell som inte ens halva min telefonbok får plats i. Så först måste jag sitta och föra över alla nummer till nått annat och sen ska jag sitta och föra tillbax dom i mobilen igen, när jag fått tillbax den. Och under tiden som jag har den jävla lånemobilen, så har jag inte hälften av numrena jag brukar ringa. Jag hatar sånt här! Det är sånt här skit som får en att åldras på förtid.

Och med min jävla otur så kommer jag säkert få en hjärntumör av att snacka i mobil förmycket en vacker dag. Och den mobilen kommer också att pajja!

// hat ehsan!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".