Instant Karma!

Ett begrepp som jag kom i kontakt med i samband att min polare Jakob berättade en histora om en kille som försökt göra en fuling och fått det tillbaka, rakt i ansiktet, sekunder efter att han själv begått en dålig handling.

Jag minns inte historien men jag minns instant karma. Begreppet har sen dess växt på mig och används flitigt av mig idag. Dessutom så har jag allt efter som jag fördjupar mig i ordens innebörd börjat få svårt att blunda för hur jag själv både kroppsligen och själsligen är direkt drabbad av instant karma.
Allt jag utsatt andra för kommer tillbaka till mig. Allt jag sett genom fingrarna med, hinner ikapp mig och ingen god gärning går ostraffad.

Men jag kan ta det. Jag kan hantera karma och den bittra eftersmak som karma lämnar. Karmans unkna stank biter inte längre på och jag upplever att i en tid där dom flesta av oss bär på en dröm att kanske en vacker dag bli ekonomiskt oberoende, bär jag på drömmen om att bli oberoende av karma i alla dess former. Instant karma eller kronisk karma spelar ingen roll. Någonstans långt inombords i dom mörkaste hörnen av min själ önskar jag att en vacker dag kunna köra mitt liv som en massiv pansarvagn som över karmans kropp, backa över den än en gång för att avslutningsvis ställa mig och pissa på karmans grav!

Dessvärre är utsikterna mörka för denna dröm eller fantasi och så här på eftermiddagen den 7 maj 2007 märker jag att jag lite omedvetet håller på att tampas och komma till insikt att i denna strid mellan mig och karmans makter och krafter, finns en ofrånkomlig chans att jag inte kommer segra.

Med det sagt vill jag för säkerhets skull strö socker över vår fantastiska webbredaktion som i sitt handlande visat prov på både överdådiga kunskaper och kompetens. För detta är jag oerhört tacksam. Jag lyser upp varje gång jag ser produkten av ert arbete eller hemsidan som det kallas.

Er kompetens och kreativa förmåga kan endast överskuggas av er skönhet.

Mvh
// ehsan