En debattartikel som varje Malmöit borde läsa!

Afonbladets debattartikel: ”Fråga dem som vet”

Ok... Dom lirarna har en poäng.

Asså... när jag var liten, så frågade min mamma om en kostymklädd kille på tv som snackade ett språk jag fatta men ändå inte kunde förstå vad han sa, och morsan svarade:

- det är en expert.

Så fram tills jag växte upp och kunde förstå vad ordet expert betydde, trodde jag att expert var man om man sa sånt som andra inte fatta. Och i min värld så innebar det då att idioter blev experter. För det fanns ett par andra i min klass som oxå snackade så ingen fatta.... och dom tyckte jag var idioter. Jag snackade inte så mycket med dom.

Men så i alla fall växte jag upp och förstod att en expert är en sakkunnig. någon som kan något mycket bättre än någon annan kan samma sak.

Men sen började Media kalla alla för experter. Jag har fan själv suttit i expert panel och jag är fan inte expert på nått mer än att vara Ehsan.... och den gången jag var med som en del i expert panelen på ett program, så snackades det inte ett skit om Ehsan... då skulle vi snacka friskorlor.

Asså... sen finns det ju sånna som utger sig för att vara experter på områden som det egentligen inte går att vara expert på....

expert inom konst.... Vad fan betyder det?

jaja... Vi ska snacka om experter idag.

VAD ÄR DIN DEFINITION AV EXPERT?
// ehsan