Foto:JULIE JACOBSON

Sune säger hejdå!

 Idag var min sista dag här på Din Gata 100,6 och det känns väldigt sorgligt... För nu när jag äntligen lärt känna lyssnarna och ni förhoppningsvis lärt känna mig lite så känns det ju som att det är helt fel tid att lämna er…

Jag har lärt mig en hel del under den korta tiden jag har varit här. Jag är långt ifrån full lärd men jag börjar förstå hur det går till när man gör radio.

Det som har varit absolut svårast att förstå är hur pass mycket folk lyssnar på det man säger, folk verkligen bryr sig och låter en veta vad de tycker. Vilket är helt rätt. Bara för att vi sitter här och babblar hela dagarna betyder det inte att vi är allvetande på något sätt, vi är till för er och om ni tycker att vi har fel så var inte rädda för att säga det.

Ett av mina tydligaste minnen är hur arga folk blev på Ehsan när han drog etniska och sexistiska skämt. Jag älskar när folk bryr sig. Jag hade blivit arg om folk bara hade låtit det passera, om ingen höjt rösten och sagt det där är fel.

Så fortsätt bry er och ringa in, maila och smsa. Hur ni än gör så fortsätt säga ifrån när ni tycker att något är fel eller när något har varit bra. Alla här på Din Gata är väldigt intresserade av vad du som lyssnar tycker om det som händer runt omkring dig.

Om ni känner att ni inte har fått nog av mig så kan ni gå på www.myspace.com/iahfamilia och se vad det är jag hittar på. Där kan man också se bilder på bland andra Saman.

Vill också säga tack till alla som har lyssnat och tack till alla här på Din Gata för att ni är helt jävla underbara.

Peez, love n Poetry//Sune den brune

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".