Det ligger i luften...

Jag fräste åt Ehsan Idag... och han fräste tillbaka... Som en katt... Det ligger i luften... AAAAAaaaaa.. (skriker inombords) hur kan HAN göra mig så arg???

Saman va i Iran i Mars och början av April... Han ser lugn ut. Han sitter med sin fina gula t-shirt vid sin stol och skriver! Lugn och glad! Då och då skriver han ut matrial från nätet.

- oj..låter som att jag skriver ut en massa papper! sa han för en stunds sen.

Cynthia sitter också lugn, solbränd och nyklippt. Lugn och harmonisk. Okej nu när jag titta på henne snabbt såg hon lite snurrig ut... Men över lag är Cynthia positiv och huvudsakligen lugn.

Både Saman och Cynthia har haft semester, Juan är på semester nu...

Jag och Ehsan har inte det... Jag stör mig oerhört mycket på Ehsan. Allt han säger och gör. han är som det där jobbiga popcornet i mellan kindtänderna... NU! Fast i fredags va allt lugnt och jag ville t.o.m hänga med honom i helgen... Igår va det annorlunda.

Idag började jag gnälla på honom för att en rubrik på hemsidan inte stämde ”är din gata homofobisk?”, (va rubriken). Jag menade på att jag INTE är Homofobisk, men inte fått försvara mig... Strunt samma.... Läs rubriken nu!

AAAAAaaaaa.. (skriker inombords) hur kan HAN göra mig så arg??? Samtidigt som han är en av dom bästa kollegorna i världen den där Ehsan!  (Fast tyst... säg inget till honom...)

Susanne

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista