DUBAI!

Jag berättade idag att jag  hade varit i Dubai och Abu dhabi ja i ca 20 dagar och att den traditionella dräkten fårn början inte riktigt var min grej men att sedan så blev det nåt som jag nästan sökte mig till..

när man åker till andra länder för att se landet (inte charter) så får man uppleva saker…som man valigtviss inte gör på vardagarna här i vårt Malmö.
och jag älskar nya utmaningar och erfarenheter.

Nått jag fastna för där var att snacka med alla taxi chauffören för de hade en annan syn på landet och situationen än vad lokalbefolkningen hade.

Men jag hade sån ooootttuuuur! Den första taxi chauffören jag åkte med var typ 100 år gammal och hade ingen aning om var Bolivia låg och visste inte att det fanns nåt som hete Sydamerika.
Han nöjde sig med att jag var från nått Spanien liknande land.
Han körde som en ung full kille och frågade mig med ständiga mellan rum om jag var muslim. 

Och det var inte det värsta utan så fort det blev stopp ljus så ser jag hur han börjar klia sig i örat… och sen tar han ut sin bilnyckel stoppar in den i örat och börjar rensa sitt öra!!!

Sen tar han ut bilnyckeln, tar bort vaxet från örat och öppnar bilrutan och slänger ut vaxet som var lika stort som en halv nagel.

Heheh jaja det var taxi chaufför nr 1 av typ 50 ännu mer weerdos!

Nu ska jag hem gott folk! Håller på att renovera min lägenhet.. uufff icke kul men men…efter regnet kommer solen!

Ha det underbart!

CYnthia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".