Förlåt för pennorna...

Kära fröken Fatah.

Jag vill be om ursäkt för att dina pennor försvinner. Men om du gjort dig besvär att granska kontoret i samband med ditt letande efter pennor, hade du noterat att både jag, Cynthia och Juan har egna penhållare med egna pennor. Dessa får du låna precis på samma premisser som vi lånar pennor av dig. Alla dessa pennor befinner sig inom en radie av 5 meter från din arbetsstation.

Vidare, nu när vi har tagit upp kontors vett och etikett, så vill jag kommentera det faktum att du är ensam om att dricka kaffe i porslinskoppar härt på denna redaktionen. Vi Cynthia, Saman och Jag dricker i papperskoppar och således kastar vi våra koppar efter vi är klara.

Detta tyder på att ALLA tomma, halvtomma, halvfulla och fulla porslins- och keramikskoppar som ibland får stå i flera dagar.... och ruttna... är dina.

En enda kopp är min, och den står vid min tekanna och är ren nog att inte börja sprida mögel.

Men du gjorde kanelbullar till oss, och för det älskar vi dig.
och jag kommer fortsätta bära ner dina gamla koppar till köket där nån annan diskar dom.

Och det gör inget att du adopterat min magic 8-ball... jag förstår att den liknar mos-def och tar bort udden av ensamheten dom tidiga morgonar då du jobbar och vi andra sover.

i fortsättningen föredrar jag att vi vädrar allt som rör redaktionen på hemsidan. Det var ett fint initiativ.

// ehsan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista